AUTHOR Tlakový zásobník JetAir Tubeless  X10 Zobrazit větší

AUTHOR Tlakový zásobník JetAir Tubeless X10

Nové

Zásobník AUTHOR JetAir X10 je navržen pro snadné použití nožní hustilky pro montáž bezdušové pneumatiky. JetAir umožňuje  shromáždit v zásobníku velký objem vzduchu a ten pak najednou vypustit do pneumatiky. Pro natlakování zásobníku použijte koncovku hustilky pro galuskový ventil. V režimu „For Tank“ natlakujte nádrž až na 160 PSI ( 11 Bar ), přepněte páku do

Více informací

Skladem u dodavatele

1 395,00 Kč

Parametry

Barva černá

Více informací

Zásobník AUTHOR JetAir X10 je navržen pro snadné použití nožní hustilky pro montáž bezdušové pneumatiky. JetAir umožňuje  shromáždit v zásobníku velký objem vzduchu a ten pak najednou vypustit do pneumatiky. Pro natlakování zásobníku použijte koncovku hustilky pro galuskový ventil. V režimu „For Tank“ natlakujte nádrž až na 160 PSI ( 11 Bar ), přepněte páku do režimu „ForTire“ a uvolněte vzduch do bezdušové pneumatiky, jednoduše tak dosáhnete potřebný tlak pro bezchybné dosednutí a zajištění bezdušové pneumatiky na profilu ráfku.

  • Clever Dual Valve koncovka pro  všechny ventily ( AV – auto ventil, FV – galuskový ventil a Dunlop ventil )
  • Velkokapacitní hliníkový zásobník - namontujte bezdušovou pneumatiku na ráfek rychle a efektivně.
  • Adaptér pro demontáž galuskového ventilku ( uchycen zespodu ).
  • Kvalitní pevný duralový zásobník s vysoce kvalitní hadicí a spojkami.
  • !!! Tlakový zásobník je možné použít pouze s nožní hustilkou, která má manometr a zpětný ventil. !!!
  • UPOZORNĚNÍ : Před odpojením hustilky od zásobníku vypusťte tlak vzduchu vypouštěcím ventilem ve spodní části zásobníku. Ventil lze v případě potřeby použít k úpravě tlaku v zásobníku / pneumatice. Při odpojení hustilky ze vstupního adaptéru zásobníku se tlak vzduchu v zásobníku okamžitě uvolní vstupním adaptérem.
  • Hmotnost: 1764 g.

11 další produkty ve stejné kategorii: