AUTHOR Essence 2019

Nové

Kategorie elektrokol AUTHOR je E-Cross 29. Tato kategorie vychází z požadavku doby o větší komfort při běžné jízdě i mimo silnici a popularitu 29" kol. Všechny modely E-CROSS 29 mají zdvih odpružených vidlic 80 mm. V této kategorii nabízíme nové, cenově dostupnější modely EDICT (pánský rám), ESSENCE (dámský rám) se středovým motorem Bafang Max drive 250 W, které jsou vybaveny odpruženou vidlicí RST VOLANT AIR, komponenty Shimano ALIVIO – 9 rychlostí, multifunkční LCD displej a Li-Ion baterie Han-Win s parametry 36 V, 14 Ah s články Samsung SDI. Motory všech modelů jsou k rámu připevněny přes speciální rozhraní, které je specificky navrženo pro tyto konkrétní motory. Vedení elektrické kabeláže je integrováno uvnitř přední

Více informací

Tento produkt již není na skladě

35 990,00 Kč

Parametry

Barva stříbrná-matná/červená
Velikost 17"
Rám double butted alloy 6061 29"(L) - hydroformed
Objímka AUTHOR (31.8)
Přední vidlice RST Volant Air TnL vzduchová uzamykatelná (80 mm)
Hlavové složení AUTHOR Integrated 1-1/8"
Řidítka AUTHOR 15 mm 660 / 680 mm
Převodník BAFANG 38 zubů 170 / 175 mm kliky
Středové složení BAFANG
Měnič SHIMANO Alivio
Řazení SHIMANO Alivio (9)
Vícekolečko SHIMANO HG400-9 11-34 (9)
Řetěz KMC e9T
Náboje AUTHOR Radon 32 děr
Brzdy TEKTRO Gemini kotoučové hydraulické (7" kotouče)
Brzdové páky TEKTRO Gemini WS
Přední ráfek AUTHOR Xenon Pro 29 32 děr
Paprsky nerez ocel 2.2 mm černé
Přední plášť AUTHOR Speed Master 29" x 1.75"
Zadní plášť AUTHOR Speed Master 29" x 1.75"
Pedály AUTHOR Non Slip dural
Držátka AUTHOR Microtech ErgoGrip
Představec AUTHOR dural
Sedlovka AUTHOR dural (27.2)
Sedlo AUTHOR Area Gel
Počet rychlostí 9
Váha 21,9kg / 17"

Více informací

Kategorie elektrokol AUTHOR je E-Cross 29. Tato kategorie vychází z požadavku doby o větší komfort při běžné jízdě i mimo silnici a popularitu 29" kol. Všechny modely E-CROSS 29 mají zdvih odpružených vidlic 80 mm. V této kategorii nabízíme nové, cenově dostupnější modely EDICT (pánský rám), ESSENCE (dámský rám) se středovým motorem Bafang Max drive 250 W, které jsou vybaveny odpruženou vidlicí RST VOLANT AIR, komponenty Shimano ALIVIO – 9 rychlostí, multifunkční LCD displej a Li-Ion baterie Han-Win s parametry 36 V, 14 Ah s články Samsung SDI.
Motory všech modelů jsou k rámu připevněny přes speciální rozhraní, které je specificky navrženo pro tyto konkrétní motory. Vedení elektrické kabeláže je integrováno uvnitř předního trojúhelníku a držáku motoru dle požadavků moderních trendů. Vizuální změna je patrná v předním rámovém trojúhelníku, kde jsme se snažili docílit částečné integrace s baterií tzv. semiintegrovanou dolní rámovou trubkou, která navazuje na tvar baterie. Díky této semiintegrované trubce se nám také povedlo snížit pozici baterie.
Rámy jsou samozřejmě vybaveny všemi konstrukčními prvky potřebnými pro krosové elektrokolo. Nechybí tedy ani integrovaná platforma pro připevnění stojánku v levé patce rámu. Ale je zde i držák košíku na láhev na sedlové trubce, závitová očka pro vzpěry nosiče a závity v patkách rámu pro vzpěry blatníků.

4 další produkty ve stejné kategorii: